Jednoduchý recept

Červenorybízová pěna

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2674

Ingredience

50 g Cukr krupice
150 g Jogurt bílý
500 g Rybíz červený
150 ml Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 263 kcal
Kilojoule 1 101kJ
9% Sacharidy 33 g
19% Tuky 14 g
1% Sodík 19 mg
7% Bílkoviny 4 g

Červenorybízová pěna postup přípravy receptu:

1

Smícháme jogurt se šlehačkou, přidáme cukr a ušleháme do hladké, lehké pěny. Vložíme do lednice.

2

Rybíz omyjeme, odstopkujeme a asi polovinu vmícháme do vychlazené pěny.

3

Rozdělíme do pohárů, posypeme zbytkem rybízu a dle chuti posypeme cukrem. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept