Recept

Pudink z červeného ovoce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2675

Ingredience

250 g Angrešt
100 ml Citronová šťáva
150 g Cukr moučkový
500 g Jahody zahradní
1 ks Máta
250 g Rybíz červený
6 plátek Želatina bílá plátky

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 173kJ
18% Sacharidy 66 g
1% Tuky 1 g
1% Sodík 11 mg
5% Bílkoviny 3 g

Pudink z červeného ovoce postup přípravy receptu:

1

Jahody, rybíz a angrešt odstopkujeme. Asi 100g rybízu odložíme stranou na dozdobení. Ovoce rozmačkáme na pyré, postupně přimícháme cukr.

2

Plátky želatiny rozpustíme v citronové šťávě, přidáme ovocnou kaši a důkladně promícháme.

3

Bábovkovou formu vymažeme, na dno nasypeme rybíz, nalijeme ovocnou směs a dáme na cca 2 hodiny vychladit do lednice.

4

Poté hotový pudink vyklopíme na talíř, dozdobíme rybízem a snítkou máty a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept