Recept

Koroptev s octem balsamico

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26760

Ingredience

4 polévková lžíce Balsamico ocet
150 g Celer řapíkatý
120 g Cibule
2 polévková lžíce Kapary
1200 g Koroptev
150 g Mrkev kořen
200 ml Olej stolní
5 g Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 862 kcal
Kilojoule 3 606kJ
4% Sacharidy 13 g
187% Tuky 140 g
26% Sodík 519 mg
127% Bílkoviny 72 g

Koroptev s octem balsamico postup přípravy receptu:

1

Koroptve omyjeme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Do hrnce nalijeme asi 1 1/2 l vody, přidáme maso i zeleninu a přivedeme k varu. Osolíme a opepříme a vaříme asi 35 minut.

2

Kapary necháme okapat a nasekáme je nadrobno. Připravíme omáčku: Olej a ocet promícháme, přidáme petrželku a kapary.

3

Koroptve vyjmeme, necháme okapat a rozpůlíme je. Na talíře rozložíme uvařenou zeleninu, na ni položíme maso, zalijeme omáčkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept