Jednoduchý recept

Kachní maso s omáčkou z višní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26761

Ingredience

20 g Česnek
800 g Kachní stehna
30 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Med včelí
4 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
2 dl Víno červené
200 g Višně
3 dl Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 764 kcal
Kilojoule 3 197kJ
5% Sacharidy 20 g
50% Tuky 38 g
29% Sodík 575 mg
100% Bílkoviny 56 g

Kachní maso s omáčkou z višní postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme tymián, olej, rozmarýn a utřený česnek.

2

Do připravené směsi vložíme kachní maso a necháme jeden den v chladničce.

3

Na pánvi necháme rozpustit máslo a zprudka na něm orestujeme višně, za stálého míchání přidáme sojovou omáčku, med, víno a vývar.

4

Dusíme, dokud směs není hustá přibližně 20 minut.

5

Naložené maso grilujeme 15 minut za stálého otáčení.

6

Hotové maso podáváme přelité připravenou omáčkou z višní.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept