Recept

Křepelky ve špekovém kabátku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26769

Ingredience

1,2 kg Křepelka
2 polévková lžíce Margarín
40 g Slanina vepřová
5 g Sůl
100 ml Vývar slepičí
5 g Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 491 kcal
Kilojoule 2 055kJ
0% Sacharidy 1 g
30% Tuky 23 g
43% Sodík 862 mg
119% Bílkoviny 67 g

Křepelky ve špekovém kabátku postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 220 °C. Křepelky omyjeme, osušíme, na povrchu i zevnitř lehce osolíme. Každou křepelku obalíme plátkem slaniny a upevníme ho kuchyňskou nití. Do břišní dutiny křepelek vložíme lístek šalvěje.

2

Margarín rozehřejeme v pekáči, vložíme křepelky a v troubě pečeme 10-20 minut. Křepelky vyjmeme a uložíme do tepla. Vypečenou šťávu provaříme s vývarem a podáváme ke křepelkám. Vhodnou přílohou jsou bramborové noky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept