Jednoduchý recept

Křepelky po čínsku

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 26782
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kg Křepelka
1 polévková lžíce Med včelí
4 polévková lžíce Olej sezamový
1 polévková lžíce Omáčka sójová
10 g Petržel - nať
2 polévková lžíce Sherry brandy
2 polévková lžíce Vývar drůbeží
1 kávová lžička Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 550kJ
2% Sacharidy 6 g
16% Tuky 12 g
7% Sodík 139 mg
97% Bílkoviny 55 g

Křepelky po čínsku postup přípravy receptu:

1

Křepelky omyjeme, oddělíme stehýnka a prsíčka. Prsíčka vykostíme a nakrájíme na kousky.

2

Sójovou omáčku, sherry, med, vývar a zázvor přivedeme k varu a potom necháme marinádu zchladnout. Křepelčí maso marinujeme asi 10 minut. Okapaná a osušená stehýnka smažíme na horkém oleji asi 6 minut.

3

Nakrájená prsíčka necháme okapat, osušíme je, napícháme na špejle a smažíme asi 4 minuty. K masu podáváme zbytek marinády a porce posypeme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept