Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 26797
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Chilli paprička
2 ks Chilli paprička sušená
3 ks Cibulka jarní
20 g Citronová tráva
500 g Kachní maso pečené
50 ml Limetka
2 polévková lžíce Omáčka rybí
5 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
2 polévková lžíce Rýže předvařená (parboiled)
80 g Salát hlávkový
80 g Šalotka
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 612 kcal
Kilojoule 2 559kJ
6% Sacharidy 21 g
67% Tuky 50 g
38% Sodík 757 mg
40% Bílkoviny 23 g

Kachní salát postup přípravy receptu:

1

Maso a rýži opatrně ohřejeme. Sušenou chilli papričku nadrobno nasekáme a opražíme na pánvi bez tuku. Šalotky oloupeme a nasekáme. Z citronové trávy odkrojíme tvrdé konce a trávu nakrájíme nadrobno.

2

Jarní cibulku očistíme, čerstvé chilli papričky rozpůlíme, odstraníme semínka a dužinu omyjeme. Vše nadrobno nasekáme. Petrželku omyjeme, otřepáním osušíme a najemno nasekáme.

3

Kachní maso nakrájíme na kousky a smícháme s rýží a připravenými přísadami. Ochutíme limetkovou šťávou, rybí omáčkou, solí a pepřem. Salátové listy omyjeme, naplníme kachním salátem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept