Jednoduchý recept

Medailón ze svíčkové se sázeným vejcem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 268
Kategorie: Maso

Ingredience

750 g Hovězí svíčková
100 g Máslo čerstvé
100 ml Olej rostlinný
0,5 g Pepř černý mletý
15 g Sůl
400 g Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 250 kcal
Kilojoule 1 045kJ
0% Sacharidy 0 g
19% Tuky 15 g
34% Sodík 679 mg
39% Bílkoviny 22 g

Medailón ze svíčkové se sázeným vejcem postup přípravy receptu:

1

Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme přes vlákno plátek, mírně jej naklepeme, upravíme do kulatého nebo oválného tvaru, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku.

2

V tvořítku připravíme na 5g másla sázená vejce.

3

Zbylých 5g másla přidáme k opečenému medailónu a rozpustíme je ve výpeku.

4

Medailón přelijeme výpekem s máslem a ozdobíme sázeným vejcem.

5

Ihned podáváme.

Poznámka

Máslo čerstvé: k přípravě sázeného vejce a výpeku Vejce slepičí: (10ks)

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept