Recept

Jehněčí plec na paprice

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26858

Ingredience

60 g Cibule
200 g Hrášek mražený
200 g Jehněčí plec
20 g Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 353kJ
5% Sacharidy 17 g
23% Tuky 17 g
19% Sodík 373 mg
45% Bílkoviny 25 g

Jehněčí plec na paprice postup přípravy receptu:

1

Plec nakrájíme na středně velké kostky a na oleji orestujeme po obou stranách. Poté maso vyjmeme na mísu a na oleji osmažíme cibuli, kterou jsme nakrájeli na kostičky, přimícháme mletou papriku, rychle promícháme a podlijeme vodou. Přidáme odložené maso a pod poklicí dusíme. Když je maso téměř měkké, vsypeme hrášek, posekanou petrželovou nať a dusíme, až je maso měkké. Hned podáváme, nejlépe s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept