Jednoduchý recept

Vepřová roláda z bůčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26868
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Brambory
3 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Hořčice
250 g Kabanos
2 špetka Kmín celý
2 špetka Majoránka
3 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
750 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 859 kcal
Kilojoule 3 595kJ
4% Sacharidy 13 g
107% Tuky 80 g
10% Sodík 205 mg
40% Bílkoviny 22 g

Vepřová roláda z bůčku postup přípravy receptu:

1

Na tento recept použijeme bůček bez kosti, který rozřízneme tak, aby vznikl větší plát. Maso naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem, hořčicí, posypeme solí a pepřem. Po celé ploše poklademe plátky kabanosu nebo špekáčků a plátky uvařených vajec. Maso zavineme do rolády a ovážeme pevně nití. Osolíme, okmínujeme a posypeme trochou majoránky. Pečeme v předehřáté troubě 45 až 50 minut. Během pečení odebíráme vypečený tuk, na kterém usmažíme brambory.

2

Roládu nakrájíme na plátky a podáváme s bramborami usmaženými ve vlastním vypečeném tuku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept