Recept

Rajčatová omáčka s piniovými jádry a česnekem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26875

Ingredience

60 g Bazalka
80 ml Olej olivový
80 g Oříšky piniové
5 g Pepř černý mletý
30 ml Protlak rajčatový
400 g Rajčata
5 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 347 kcal
Kilojoule 1 451kJ
3% Sacharidy 10 g
45% Tuky 34 g
25% Sodík 491 mg
8% Bílkoviny 5 g

Rajčatová omáčka s piniovými jádry a česnekem postup přípravy receptu:

1

Rajčata nakrájíme na hrubé kostky, vykrojíme zbytky stopek. Česnek oloupeme a nakrájíme nahrubo. Lístky bazalky otrháme od stonků.

2

Z rajčat, česneku, bazalky, piniových jader, olivového oleje a rajského protlaku vytvoříme jemnou kaši, osolíme a opepříme. Smícháme s čerstvě uvařenými těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept