Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 26878
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

10 g Bazalka
1 ks Chilli paprička
1 ks Limetka
30 ml Olej olivový
80 ml Omáčka rybí
300 g Rajčata
2 ks Šalotka
260 g Tuňák ve vlastní šťávě
1 ks Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 993kJ
7% Sacharidy 24 g
11% Tuky 9 g
78% Sodík 2 g
35% Bílkoviny 20 g

Tuňák s citronem postup přípravy receptu:

1

Z limetky oloupeme tenkou kůru a nakrájíme na proužky. Papričku omyjeme a nakrájíme na jemná kolečka. Zázvor oloupeme, nasekáme najemno.

2

V kastrole rozpálíme olej, šalotky se zázvorem a chilli v něm zvolna asi 4 minuty podusíme. Tuňáka necháme okapat, roztrháme na kousky a přidáme do pánve spolu s kůrou limetky, rybí omáčkou a rajčaty, dobře ohřejeme. Smícháme s čerstvě uvařenými těstovinami, posypeme bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept