Recept

Rybí bylinková omáčka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26902
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

50 g Bylinky čerstvé - svazek
150 g Cibulka jarní
40 ml Citronová šťáva
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
250 g Pstruh uzený
125 ml Smetana sladká 12%
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 191 kcal
Kilojoule 798kJ
3% Sacharidy 10 g
11% Tuky 8 g
27% Sodík 534 mg
29% Bílkoviny 16 g

Rybí bylinková omáčka postup přípravy receptu:

1

Pstruha vykostíme a natrháme na kousky. Bylinky jemně nasekáme. Jarní cibulku pokrájíme na kolečka i s natí.

2

Cibulku na středním ohni chvíli vaříme v másle. Přimícháme větší část bylinek a necháme je povadnout. Přimícháme rybu, ochutíme solí a citronovou šťávou, přilijeme smetanu a zahřejeme. Podáváme s čerstvě uvařenými těstovinami, posypeme zbývajícími bylinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept