Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26912
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
15 ml Citronová šťáva
5 g Citronová tráva
1 ks Jablka
30 g Kari pasta
15 ml Olej olivový
1 ks Pórek
5 g Sůl
400 g Telecí plec
200 g Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 270 kcal
Kilojoule 1 131kJ
7% Sacharidy 25 g
12% Tuky 9 g
41% Sodík 829 mg
40% Bílkoviny 23 g

Telecí kari s jablky postup přípravy receptu:

1

Na proužky nakrájíme pórek. Maso nakrájíme na malé kostky. Česnek oloupeme a nasekáme najemno. Citronovou trávu očistíme, omyjeme a jemně nasekáme. Jablko oloupeme, rozčtvrtíme, zbavíme jader a nakrájíme na kostičky. Smícháme s citronovou šťávou.

2

Maso v oleji prudce opečeme, přidáme připravené přísady. Zalijeme základem, přidáme kari pastu a sůl, zakryté zvolna zhruba 40 minut podusíme. Smícháme s uvařenými těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept