Barevný koláč s burizony - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Barevný koláč s burizony
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | chlumskar |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (14%) |
ID receptu: | 26924 |
Kategorie: | Koláče |
Ingredience
600 g | Burisony |
100 g | Čokoláda na vaření |
40 g | Cukr krupice |
100 g | Hrozinky |
160 g | Máslo čerstvé |
40 ml | Med včelí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 47g |
---|---|
Cholesterol | 12,0mg |
Draslík | 90,5mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,2mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 23,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Burisony, Cukr krupice, Hrozinky, Med včelí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Čokoláda na vaření, Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Barevný koláč s burizony postup přípravy receptu:
1 | Na pánvi rozehřejeme máslo s medem a cukrem a vaříme na mírném ohni 5 minut. Do mísy nasypeme burizony a hrozinky, přilijeme horkou směs a promícháme. |
2 | Formu na koláč vyložíme pečícím papírem a celou směs do ní nalijeme. Povrch koláče posypeme nastrouhanou čokoládou a dáme ztuhnout do ledničky, nejlépe přes noc. |