Recept

Pečená skopová kýta s jogurtem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26932
Kategorie: Maso

Ingredience

180 g Brambory vařené
40 g Cibule
100 g Jogurt nízkotučný
10 g Olej rostlinný
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
200 g Skopová kýta
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 339 kcal
Kilojoule 1 419kJ
7% Sacharidy 26 g
24% Tuky 18 g
22% Sodík 446 mg
32% Bílkoviny 18 g

Pečená skopová kýta s jogurtem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou kýtu vaříme ve vroucí osolené vodě, v níž jsme předtím do změknutí vařili cibuli. Když je maso téměř měkké, přeložíme je do vymazaného pekáče. Kýtu potřeme směsí rajčatového protlaku, oleje a jogurtu, vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme, dokud maso není měkké.

2

Kýtu rozkrájíme na plátky a ihned podáváme s vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept