Recept

Hovězí panenka na kari s brambory

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26934

Ingredience

75 g Arašídy
500 g Brambory
3 polévková lžíce Brusinková omáčka
2 ks Cibule
2 polévková lžíce Cukr třtinový
500 g Hovězí svíčková
1 kávová lžička Kardamom
4 polévková lžíce Kari pasta
1 l Mléko kokosové
2 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
3 polévková lžíce Omáčka rybí
1 ks Skořice celá

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 967 kcal
Kilojoule 4 045kJ
14% Sacharidy 50 g
90% Tuky 67 g
25% Sodík 503 mg
75% Bílkoviny 42 g

Hovězí panenka na kari s brambory postup přípravy receptu:

1

Hovězí panenku omyjeme a nakrájíme na malé medailonky. Očištěnou cibuli a brambory omyjeme, cibuli pokrájíme nadrobno, brambory na kostičky.

2

Ve woku si rozehřejeme olej, dáme na něj kari pastu a mícháme. Když kari začne vonět, přilijeme kokosové mléko, promícháme a krátce povaříme. Pak přidáme brambory s cibulí, arašídy, celou skořici a kardamom. Pánev zakryjeme a při mírné teplotě brambory v mléce vaříme přibližně 15 minut.

3

Pak přidáme maso, brusinkovou omáčku a třtinový cukr, promícháme, ochutíme rybí omáčkou a zvolna vaříme 10 minut.

4

Když je vše měkké, ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept