Recept

Guláš ze skopového plecka s kořenovou zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 85 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 26935
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Brambory
30 g Celer bulvový
60 g Cibule
20 g Kedlubna
0,3 ks Masox
30 g Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Petržel kořen
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
2 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 546kJ
7% Sacharidy 25 g
77% Tuky 58 g
22% Sodík 436 mg
27% Bílkoviny 15 g

Guláš ze skopového plecka s kořenovou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Skopové plecko očistíme, nakrájíme na středně velké kostky, Cibuli i očištěnou zeleninu nakrájíme na plátky, oloupané brambory na kostky.

2

Do vymazaného pekáče rozložíme maso, na ně položíme vrstvu cibule a zeleniny. Směs osolíme, opepříme a zalijeme několika sběračkami vývaru z masoxu. Pekáč přikryjeme a vložíme do středně vyhřáté trouby. Pečeme a podle potřeby občas podlijeme. Když je maso téměř měkké, přidáme k němu brambory a dusíme, dokud maso zcela nezměkne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept