Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26939
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 polévková lžíce Hořčice
300 g Okurky nakládané
3 špetka Pepř černý mletý
25 g Petržel kudrnka
200 g Ředkvička
8 ks Rohlíky bílé
100 g Salám jemný
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Ementál (Primátor)
300 g Vepřový bok
40 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 850 kcal
Kilojoule 3 557kJ
15% Sacharidy 56 g
77% Tuky 58 g
69% Sodík 1 g
46% Bílkoviny 26 g

Bůčkový salát postup přípravy receptu:

1

Vychladlý upečený bůček nakrájíme spolu se salámem na kostičky, ředkvičky nakrájíme na kolečka, okurky na proužky. Vše vsypeme do salátové mísy, přilijeme trochu vody, přidáme hořčici, osolíme, opepříme a posypeme posekanou petrželkou. Vše dobře promícháme a povrch salátu poypeme strouhaným sýrem.

2

Podáváme s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept