Recept

Mořidlo k nakládání hovězího masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 26940

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 165 kcal
Kilojoule 691kJ
7% Sacharidy 27 g
10% Tuky 8 g
3% Sodík 66 mg
7% Bílkoviny 4 g

Mořidlo k nakládání hovězího masa postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli, očištěný celer, karotku a petržel nakrájíme na plátky. K zelenině přimícháme kuličky pepře a nového koření, špetku soli a saturejku. Cukr necháme rozpustit v oleji a také přimícháme k zelenině.

2

Toto mořidlo vystačí asi na 1 kg masa. Maso naložené v mořidle necháme odležet v kameninové nádobě několik hodin.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept