Recept

Gnocchi se špekem a sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 26953
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

350 g Gnocchi bramborové
170 g Hrášek
80 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
1 ks Šalotka
30 g Slanina vepřová
5 g Sůl
60 g Sýr Feta
260 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 760kJ
12% Sacharidy 43 g
33% Tuky 25 g
56% Sodík 1 g
14% Bílkoviny 8 g

Gnocchi se špekem a sýrem postup přípravy receptu:

1

Šalotku nasekáme najemno a na pánvi s olejem a s 1 lžící vody chvíli vaříme. Špek nakrájíme na slabé proužky a pak na kostičky.

2

V jiné pánvičce rychle spaříme hrášek, aby se z něj uvolnily slupky,

3

přidáme ho k šalotce a zvolna podusíme 4 minuty.

4

Přidáme špek a podlijeme sběračkou teplé vody. Vše dále vaříme

5

2-3 minuty.

6

Gnocchi vaříme ve slané vodě „al dente" a scedíme. Dáme na pánev, necháme vsáknout vodu z omáčky a posypeme rozdrobenou fetou.

7

Na závěr posypeme černým pepřem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept