Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26958

Ingredience

150 g Hříbky čerstvé
80 ml Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
20 ml Smetana 33% (šlehačka)
15 g Solamyl - bramborový škrob
5 g Sůl
300 g Těstoviny Campanelle
100 ml Vývar zeleninový
2 ks Šalotka
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 598 kcal
Kilojoule 2 504kJ
24% Sacharidy 86 g
32% Tuky 24 g
31% Sodík 616 mg
27% Bílkoviny 15 g

Campanelle s houbami postup přípravy receptu:

1

Na pánev s olejem přidáme 1 nadrobno nastrouhanou šalotku. Zvolna osmahneme a přidáme houby nakrájené na kostičky. Osolíme, podle chuti opepříme a dusíme asi 10 minut. Mezitím nasekáme najemno zbývající šalotku, dáme ji do kastrolu s 1 lžící olivového oleje a když lehce zesklovatí, vlijeme vývar a dále vaříme asi 5 minut. Přilijeme smetanu se škrobovou moučkou (solamyl), aby vše zhoustlo. Těstoviny uvaříme, scedíme je a podáváme s ochucenými houbami a omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept