Recept

Fusilli s míchanou zeleninou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26961
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
250 g Dýně
200 g Fazolové lusky zelené
80 ml Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
200 g Pórek
1 ks Rajčata
1 ks Šalotka
5 g Sůl
400 g Těstoviny Fusilli
4 l Voda pitná
100 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 666 kcal
Kilojoule 2 788kJ
28% Sacharidy 101 g
30% Tuky 23 g
34% Sodík 672 mg
28% Bílkoviny 16 g

Fusilli s míchanou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Šalotku nadrobno nakrájíme a podusíme na oleji s česnekem rozkrojeným na polovinu, najemno nakrájeným pórkem a nadrobno nakrájenou papričkou.

2

Jakmile šalotka zesklovatí, vyjmeme česnek a přidáme dýňovou dužinu nakrájenou na maličké kostičky, osolíme, opepříme a orestujeme.

3

Fazolky s odštípnutými špičkami povaříme 3 minuty v osolené vodě a vložíme do ledu, aby vychladly.

4

Nakrájíme na kousky, přidáme na pánev a podlijeme troškou teplého vývaru.

5

Rajče omyjeme a nakrájíme na plátky. Přitom odstraníme semínka,

6

přidáme k ostatní zelenině, osolíme a opepříme.

7

Fusilli uvaříme a scedíme, když jsou ještě trošku syrové, krátce je dovaříme na pánvi společně se zeleninou a vývarem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept