Jednoduchý recept

Lasagnetta s bramborami a hříbky na tymiánu

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 26963
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 ks Brambory rané
250 g Hříbky čerstvé
80 ml Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
5 g Rozmarýn čerstvý
1 ks Šalotka
5 g Sůl
600 g Těstoviny Lasagne
5 g Tymián čerstvý
5 l Voda pitná
100 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 804 kcal
Kilojoule 3 362kJ
35% Sacharidy 127 g
31% Tuky 23 g
33% Sodík 661 mg
39% Bílkoviny 22 g

Lasagnetta s bramborami a hříbky na tymiánu postup přípravy receptu:

1

Hříbky očistíme navlhčenou papírovou utěrkou, odstraníme spodní část nožičky.

2

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky.

3

Šalotku nakrájíme nadrobno a v malém hrnci s olejem necháme zesklovatět. Přidáme brambory, rozmarýn, sůl a pepř a podusíme asi 7-8 minut, přitom podléváme troškou vývaru.

4

Houby nakrájíme na kousky a přidáme k bramborám, posypeme tymiánem a dochutíme.

5

Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody. Rozdělíme na talíře, přitom střídáme jejich barvy, a mezi ně dáváme 1 lžíci směsi hub a brambor.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept