Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26970

Ingredience

Na těstoviny
320 g Těstoviny Mezzi Paccheri
Na omáčku
1 ks Feferony
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
400 g Parmice
5 g Pepř bílý
20 g Petržel - nať
150 g Rajčata Cherry
5 g Sůl
100 ml Víno bílé
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 942kJ
17% Sacharidy 60 g
11% Tuky 8 g
28% Sodík 558 mg
54% Bílkoviny 31 g

Paccheri s parmicí postup přípravy receptu:

1

Parmici očistíme, opatrně odstraníme vnitřnosti a dobře omyjeme. Odřízneme plátky, z nichž pomocí kuchyňských kleští odstraníme kosti. Plátky dáme stranou.

2

Na pánvi s olejem osmahneme česnek s feferonkou. Přidáme zbytky ryby a dobře je osmahneme dorůžova, aby se z ní uvolnily všechny chuti; podlijeme vínem a pod pokličkou vaříme 7-8 minut. Filety, které jsme dali stranou, nakrájíme na kostky a rajčata na dílky.

3

Na pánev přidáme rajčata a pomalu je necháme dusit v rybí omáčce, odstraníme zbytky ryby a přidáme filety nakrájené na kostky. Osolíme, opepříme a společně s nadrobno nakrájenou petrželkou vaříme další 3 minuty.

4

Paccheri uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme je a krátce dovaříme na pánvi s omáčkou z parmice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept