Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 26981
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Na těstoviny
300 g Těstoviny Penne
Na omáčku
10 g Bazalka
1 ks Feferony
20 ml Olej olivový extra panenský
100 g Olivy černé
5 g Oregano čerstvé
150 g Rajčata Cherry
5 g Sůl
200 g Sýr Feta

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 394 kcal
Kilojoule 1 650kJ
16% Sacharidy 58 g
17% Tuky 13 g
46% Sodík 922 mg
23% Bílkoviny 13 g

Ostré penne po řecku postup přípravy receptu:

1

Rajčata nakrájíme na dílky a marinujeme je v několika lžících oleje

2

s trochou soli, rozdrobenou feferonkou a špetkou oregana.

3

Fetu nakrájíme na slabé plátky, přidáme olivy a natrhané lístky

4

bazalky.

5

Těstoviny uvaříme v osolené vodě „al dente", scedíme je

6

a promícháme se všemi přísadami.

7

Penne můžete podávat i studené jako letní těstovinový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept