Recept

Toskánské pici s chlebem a sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26983

Ingredience

Na těstoviny
600 g Těstoviny Stortelli
Na omáčku
200 g Chléb celozrnný pšenično-žitný
8 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
5 polévková lžíce Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
5 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,019 kcal
Kilojoule 4 264kJ
38% Sacharidy 136 g
45% Tuky 33 g
92% Sodík 2 g
68% Bílkoviny 38 g

Toskánské pici s chlebem a sýrem postup přípravy receptu:

1

Nožem utřeme najemno česnek a necháme ho zesklovatět na pánvi s panenským olivovým olejem. Chlebovou kůrku nastrouhejte, zbytek chleba rozdrolte na kousky a přidáme na pánev. Ponecháme na mírném ohni, dokud vše nezezlátne.

2

Osolíme.

3

V dostatečném množství vody uvaříme pici, a jakmile se vynoří, vyjmeme je pěnovačkou nebo cedníkem; dáme je do omáčky s kousky chleba. Těstoviny podáváme horké, posypané nastrouhaným pecorinem, a je-li libo, nadrobno nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept