Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 26996

Ingredience

2 ks Cibule
600 g Hovězí kýta
2 ks Jablka
1 kávová lžička Kmín drcený
2 špetka Majoránka
500 ml Mléko polotučné
100 ml Ocet vinný
40 ml Olej rostlinný
100 g Párky Debrecínské
20 g Solamyl
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 601 kcal
Kilojoule 2 513kJ
8% Sacharidy 30 g
49% Tuky 36 g
14% Sodík 289 mg
71% Bílkoviny 40 g

Hovězí kýta v mléce postup přípravy receptu:

1

Maso prošpikujeme kousky párků a trochu okmínujeme. Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm ze všech stran osmažíme.

2

Maso vložíme do hrnce, zalijeme vodou, mlékem a povaříme 45 minut. Vaříme odkryté, aby se tekutina odpařovala. Nyní přidáme kousky oloupaných jablek, nahrubo nakrájenou cibuli, přilijeme ocet, okořeníme majoránkou. Osolíme a povaříme ještě 40 minut. Maso vyjmeme, naporcujeme a rozdělíme na talíře. Omáčku přecedíme, případně zahustíme solamylem.

3

Porce masa omáčkou přelijeme a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept