Recept

Hovězí roláda po moravsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 26997

Ingredience

600 g Hovězí kýta
2 polévková lžíce Hořčice
2 špetka Kari koření
2 špetka Kmín drcený
20 g Máslo čerstvé
3 ks Okurky nakládané
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
100 g Párky Debrecínské
2 špetka Saturejka
1 kávová lžička Sůl
300 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 819 kcal
Kilojoule 3 429kJ
2% Sacharidy 8 g
91% Tuky 68 g
169% Sodík 3 g
77% Bílkoviny 43 g

Hovězí roláda po moravsku postup přípravy receptu:

1

Plát hovězího masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme pikantní hořčicí. Rovnoměrně položíme plátky bůčku, plátky kyselé okurky, plátky párků, posypeme kari kořením, saturejkou, posekanou petrželkou a kmínem. Zabalíme do rolády, ovážeme nití a potřeme máslem.

2

Vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme hodinu a půl. V průběhu pečení občas poléváme vypečenou šťávou a podléváme vodou.

3

Upečenou roládu nakrájíme na silnější plátky a podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept