Recept

Rybí nákyp se šafránem a račími ocásky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 27007

Ingredience

200 g Créme fraiche
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Pórek
200 g Rak říční
1 špetka Sůl
600 g Treska aljašská
1 špetka Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 668kJ
2% Sacharidy 6 g
33% Tuky 25 g
10% Sodík 199 mg
65% Bílkoviny 36 g

Rybí nákyp se šafránem a račími ocásky postup přípravy receptu:

1

Rybu opláchneme pod studenou vodou, osušíme, dáme do máslem vymazané zapékací misky, osolíme, opepříme.

2

Papriku očistíme, omyjeme, rozpůlíme a zbavíme semen. Nakrájíme nadrobno. Pórek očistíme, opláchneme a bílou část nakrájíme na tenké proužky.

3

Troubu předehřejeme na 225 stupňů Celsia. Na rybu rozdělíme papriku a pórek, navrch dáme creme fraiche, do níž jsme přimíchali šafrán. Nákyp pečeme v předehřáté troubě 20 minut.

4

Na okraj nákypu rozdělíme račí ocásky a pečeme ještě 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept