Recept

Nákyp s okouníkem mořským a rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 27008

Ingredience

1 ks Bazalka
2 polévková lžíce Citronová šťáva
250 g Mozzarella
600 g Okouník mořský
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
600 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 733kJ
2% Sacharidy 8 g
31% Tuky 23 g
29% Sodík 570 mg
77% Bílkoviny 43 g

Nákyp s okouníkem mořským a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Rybu opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kousky. Pokapeme citronovou šťávou. Troubu předehřejeme na 220 stupňů Celsia.

2

Rajčata omyjeme, odstraníme zbytky po stopkách a nakrájíme na kolečka. Bazalku opláchneme a dosucha otřepeme, lístky otrháme od stonků a nakrájíme na tenké proužky. Mozzarellu necháme okapat a nakrájíme na tenké plátky.

3

Do zapékací misky dáme rybu a rajčata, na ně rozdělíme mozzarellu, osolíme, opepříme, posypeme bazalkou a pokapeme olivovým olejem.

4

Nákyp pečeme v předehřáté troubě 20 minut, dokud se sýr neroztaví a nezhnědne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept