Jednoduchý recept

Roštěnky s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27009

Ingredience

4 plátek Hovězí roštěnka níz. peč.
400 g Hranolky
240 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 535 kcal
Kilojoule 2 239kJ
13% Sacharidy 47 g
43% Tuky 32 g
23% Sodík 458 mg
27% Bílkoviny 15 g

Roštěnky s hráškem postup přípravy receptu:

1

Roštěnky naklepeme, po obvodu nařízneme, posypeme solí, mletou paprikou a lehce obalíme v mouce.

2

V pánvi rozpálíme olej a plátky masa na něm zprudka opékáme z každé strany asi 4 minuty. Roštěnky vyjmeme z pánve, na zbylém tuku usmažíme 4 volská oka z vajec, přidáme nakládaný hrášek a na pánvi prohřejeme. Zvlášť v troubě usmažíme bramborové hranolky.

3

Na talířích upravíme plátky masa, na ně položíme volská oka, obložíme smaženými hranolkami a posypeme hráškem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept