Jednoduchý recept

Zapékaný candát s estragonovým čepcem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 27014

Ingredience

1 kg Candát obecný
1 plátek Chléb toastový
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Estragon
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 221 kcal
Kilojoule 924kJ
2% Sacharidy 8 g
11% Tuky 8 g
11% Sodík 221 mg
50% Bílkoviny 28 g

Zapékaný candát s estragonovým čepcem postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Rybí filety opláchneme studenou vodou, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme.

2

Estragon opláchneme, lístky otrháme od stonků a nasekáme. Toast rozdrobíme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Smícháme estragon, rozdrobený toast, parmazán, žloutek, česnek a olivový olej a směs osolíme a opepříme.

3

Rybí filety dáme do zapékací misky, potřeme estragonovou směsí a v předehřáté troubě pečeme 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept