Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 27015
Kategorie: Maso

Ingredience

10 g Bazalka
2 stroužek Česnek
2 špetka Chilli koření mleté
2 ks Cibule
4 plátek Hovězí roštěnka níz. peč.
20 ml Olej slunečnicový
4 ks Paprika zelená
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 103 kcal
Kilojoule 430kJ
3% Sacharidy 12 g
5% Tuky 4 g
12% Sodík 247 mg
11% Bílkoviny 6 g

Roštěnky jihomoravské postup přípravy receptu:

1

Roštěnky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme a přidáme špetku chilli koření. Rajčata nakrájíme na kostičky, papriky zbavené jádřinců pokrájíme na tenké nudličky, cibuli nadrobno.

2

Zeleninu vložíme do rendlíku, podlijeme trochou vody, osolíme, přisypeme posekanou bazalku a prolisovaný česnek. Dusíme 15 minut. Nakonec do rendlíku rozklepneme dvě vejce a za rychlého míchání necháme zhoustnout.

3

Roštěnky na rozpáleném oleji zprudka opečeme z obou stran.

4

Na talíře rozdělíme plátky masa a obložíme dušenou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept