Recept

Nákyp s hroznovým vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 27016

Ingredience

140 g Cukr krupice
1 polévková lžíce Cukr moučkový
400 g Hroznové víno
1 kávová lžička Máslo čerstvé
300 g Smetana 33% (šlehačka)
4 ks Vaječný žloutek slepičí
200 ml Víno šumivé (sekt)

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 622kJ
18% Sacharidy 64 g
48% Tuky 36 g
1% Sodík 17 mg
13% Bílkoviny 7 g

Nákyp s hroznovým vínem postup přípravy receptu:

1

Hrozny omyjeme, bobule rozpůlíme, případně odstraníme jadérka a dáme do vymaštěných misek.

2

Troubu předehřejeme na 220 stupňů Celsia. Šampaňské, žloutky a cukr vyšleháme ve vodní lázni do husté pěny, sundáme ze sporáku a mícháme, dokud směs nevychladne. Smetanu ušleháme do tuha, přimícháme do vaječného krému a krém rovnoměrně rozdělíme na hroznové bobule.

3

Nákyp zapékáme v předehřáté troubě 10 minut. Vyndáme z trouby, necháme vychladnout a podáváme posypaný práškovým cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept