Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 27029
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

15 ml Cukr krupice
25 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
1 ks Pórek
320 g Špagety, Makarony
5 g Sůl
50 g Sýr Eidam cihla 40%
200 ml Víno Marsala

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 477 kcal
Kilojoule 1 997kJ
22% Sacharidy 79 g
13% Tuky 9 g
25% Sodík 509 mg
28% Bílkoviny 16 g

Špagety s marsalou postup přípravy receptu:

1

Na pánvi s máslem podusíme na velice mírném ohni nakrájený pórek, aby změkl, případně podléváme troškou vody.

2

Poté přilijeme víno a společně s cukrem vaříme asi 15 minut. Po odpaření vína zůstane sirupová omáčka. Dochutíme a dáme stranou.

3

Špagety ve slané vodě uvaříme a scedíme, když jsou úplně hotové.

4

Na talíř z nich za pomocí malé misky a vidličky utvoříme hnízdečka.

5

Zalijeme omáčkou z marsaly a posypeme sýrem nakrájeným na slabé

6

lupínky .

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept