Zdravý recept

Tagliatelle s bylinkovým máslem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 27030
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

10 g Fenykl obecný
40 g Mandle
100 g Máslo bylinkové
60 g Pažitka
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
400 g Těstoviny Tagliatelle
15 g Tymián čerstvý
2 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 878 kcal
Kilojoule 3 675kJ
33% Sacharidy 118 g
47% Tuky 35 g
146% Sodík 3 g
48% Bílkoviny 27 g

Tagliatelle s bylinkovým máslem postup přípravy receptu:

1

Máslo necháme změknout, a stěrkou rozetřeme na list papíru na pečení. Tymián společně s pažitkou nasekáme nadrobno. Přidáme rozdrcená fenyklová semínka. Do másla vetřeme nasekané bylinky a pepř a vytvoříme váleček který dáte opět ztuhnout do chladničky.

2

V hrnci ohřejeme vývar, mírně ho osolíme, vložíme do něj tagliatelle, a když jsou „al dente", scedíme je do mísy a ochutíme vločkami studeného bylinkového másla.

3

Dohromady smícháme a servírujeme ozdobené najemno nakrájenými mandlemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept