Recept

Penne s gongonzolou a pistáciemi

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27036

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 768 kcal
Kilojoule 3 213kJ
20% Sacharidy 72 g
42% Tuky 32 g
53% Sodík 1 g
43% Bílkoviny 24 g

Penne s gongonzolou a pistáciemi postup přípravy receptu:

1

Ve vroucí vodě spaříme pistácie a oloupeme tak, že je zabalíme do utěrky a projmeme. Odstraníme slupky a pistácie nasekáme nahrubo.

2

Ve woku rozpustíme máslo a olivový olej, přidáme pistácie a několik minut podusíme. Přidáme kousky gorgonzoly a smetanu a mícháme tak dlouho, než se utvoří krémovitá a hladká směs. Sundáme z ohně, přidáme na kousky natrhanou pažitku a dochutíme solí, pepřem a nastrouhaným muškátovým oříškem.

3

Těstoviny vaříme ve slané vodě, scedíme, když jsou „al dente", smícháme s omáčkou.

4

Penne podáváme ještě horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept