Recept

Fusilli s bohatým pestem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27050

Ingredience

100 g Bazalka
2 ks Brambory
100 g Fazolové lusky zelené
100 ml Olej olivový extra panenský
40 g Oříšky piniové
80 g Sýr Parmezán
15 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
5 g Sůl
450 g Těstoviny Fusilli
5 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 839 kcal
Kilojoule 3 509kJ
26% Sacharidy 94 g
54% Tuky 40 g
44% Sodík 874 mg
44% Bílkoviny 25 g

Fusilli s bohatým pestem postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme brambory na centimetr silné plátky. Přivedeme k varu větší množství slané vody, plátky brambor a celé fazolky. Poté vsypeme těstoviny. Uvaříme těstoviny, všechno scedíme. Fazolky nakrájíme na malé kousky a vše dáme do velké mísy.

2

5 lžic pesta, jež jsme si udělali z bazalky, sýra, parmazánu, piniových semínek, olivový olej a česnek smícháme v mixéru, rozředíme 1 lžící vody z varu a přidáme k těstovinám. Důkladně promícháme, aby se dobře propojily chuti omáčky pesto a zeleniny.

3

Fusilli podáváme horké a podle chuti na závěr bohatě zasypeme množstvím nastrouhaného parmezánu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept