Jednoduchý recept

Taqliatelle v zeleném krému

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 27052
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

80 g Fazole bílé
1 ks Fenykl sladký - hlíza
40 g Máslo čerstvé
60 ml Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
1 ks Šalotka
100 g Špenát listový čerstvý
5 g Sůl
50 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
400 g Těstoviny Tagliatelle
500 ml Voda pitná
200 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 757 kcal
Kilojoule 3 168kJ
27% Sacharidy 99 g
41% Tuky 30 g
43% Sodík 857 mg
43% Bílkoviny 24 g

Taqliatelle v zeleném krému postup přípravy receptu:

1

Očistíme fenykl, kuchyňsky připravíme a pokrájíme na proužky.

2

Na oleji a másle zvolna povaříme nasekanou šalotku, přidáme fenykl a za občasného podlévání menším množstvím vývaru ho podusíme 10 minut, osolíme a opepříme.

3

Očistíme špenát a spaříme ho, scedíme a potom vložíme k fenyklu, vše rozmixujeme dohromady s polovinou fazolí a případně dochutíme.

4

Tagliatelle ve slané vodě uvaříme, scezené vložíme do pánve s připraveným krémem.

5

Přidáme zbylé fazole rozkrojené na polovinu a podáváme se sýrovými lupínky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept