Recept

Pohankové tagliatelle s fazolemi

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 27063
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

těstoviny
100 g Mouka pohanková
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Sůl
3 ks Vejce slepičí
Na omáčku
2 stroužek Česnek
250 g Fazole červené sterilované
1 ks Feferony
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
6 polévková lžíce Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
200 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 522 kcal
Kilojoule 2 182kJ
20% Sacharidy 71 g
21% Tuky 16 g
71% Sodík 1 g
41% Bílkoviny 23 g

Pohankové tagliatelle s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Z mouky, vajec,soli vypracujeme vláčné těsto které necháme odpočinout. Potom z těsta vyválíme plát a nakrájíme ho na nudle — tagliatelle.

2

Na oleji, vložíme rozmáčklý česnek a feferonku; dále fazole, přilijeme vývar a na středním ohni podusíme 10 minut, občas ještě podlijeme. Vyjmeme česnek a feferonku a přidáme polovinu nastrouhaného tvrdého sýra.

3

Tagliatelle vaříme 2 minuty a scedíme je. Vložíme na pánev k fazolím a vaříme doměkka. Těstoviny hojně zasypeme množstvím sýrových lupínků. Servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept