Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 27070
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Na těstoviny
400 g Těstoviny Pappardelle
Na omáčku
150 g Celer řapíkatý
30 g Cibule
2 kg Kachna mražená
60 g Máslo čerstvé
40 g Mrkev kořen
5 g Muškátový oříšek
300 g Rajčata
5 g Sůl
40 g Šunka od kosti
500 ml Vývar z hovězích kostí
Pappardelle po sicilsku
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

81% Kalorie 1,601 kcal
Kilojoule 6 697kJ
14% Sacharidy 52 g
174% Tuky 130 g
36% Sodík 725 mg
98% Bílkoviny 55 g

Pappardelle po sicilsku postup přípravy receptu:

1

Očistíme kachnu a játra z ní vyndáme. Najemno nasekáme cibuli, mrkev a celer.

2

Na kostičky pokrájíme šunku. V litru vody uvaříme čerstvá rajčata. Scelíme je a dužinu propasírujeme. V hrnci rozehřejeme máslo a na něm osmažíme očištěnou kachnu, dozlatova ze všech stran. Kachnu naporcujeme na malé porce a osolíme, přidáme k ní najemno nasekanou zeleninu, šunku, rajčatovou dužinu a muškátový oříšek. Za častého míchání vaříme zvolna po dobu 40 minut, případně podléváme masovým vývarem. Pappardelle uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme je a přidáme k omáčce. Podáváme ještě teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept