Jednoduchý recept

Tagliatelle s mořskými plody

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 27071
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Na těstoviny
400 g Těstoviny Tagliatelle
Na omáčku
1 stroužek Česnek
1 ks Feferony
0,5 kg Mořské plody mix
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
10 g Petržel - nať
50 g Rajčata
5 g Sůl
Tagliatelle s mořskými plody
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 496 kcal
Kilojoule 2 077kJ
21% Sacharidy 75 g
11% Tuky 8 g
31% Sodík 627 mg
53% Bílkoviny 30 g

Tagliatelle s mořskými plody postup přípravy receptu:

1

Důkladně očistíme měkkýše.

2

Na oleji osmažíme rozmáčknutý česnek a najemno nasekanou feferonku. Zvolna uvaříme v kastrolu pod pokličkou měkkýše. Hotové vložíme na pánev s česnekem a feferonkou, na vrch dáme nasekanou petrželkou a přidáme rajče nakrájené na kostičky. Mírně osolíme.

3

Těstoviny uvaříme „al dente" v osolené vodě, scedíme je a přidáme ke šťávě z mořských plodů. Povaříme, aby šťáva zhoustla.

4

Těstoviny podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept