Recept

Pappardelle s chřestem a česnekem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 27072
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Na těstoviny
500 g Těstoviny Pappardelle
Na krém
2 stroužek Česnek
300 g Chřest bílý
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
80 g Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
100 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 562 kcal
Kilojoule 2 350kJ
26% Sacharidy 95 g
15% Tuky 12 g
30% Sodík 609 mg
34% Bílkoviny 19 g

Pappardelle s chřestem a česnekem postup přípravy receptu:

1

Připravíme si chřest, pokrájíme na kolečka a přitom necháme několik celých špiček na ozdobu. Na pánvi v oleji osmahneme česnek, přidáme chřest, osolíme, opepříme a za občasného podlévání vývarem vaříme asi 10 minut.

2

Po uvaření vyjmeme česnek a chřest rozmixujeme dohromady se smetanou, špičky na ozdobu necháme stranou. Vrátíme zpět na pánvičku. Pappardelle uvaříme ve vroucí osolené vodě. Scezené vložíme do omáčky. Povaříme několik minut, a servírujeme ozdobené špičkami chřestu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept