Recept

Tagliolini s marinovaným lososem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 27073
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Na těstoviny
50 g Kaviár
400 g Mouka pšeničná hladká T 650
3 ks Vejce slepičí
Na lososa
400 g Losos - filety
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
Na omáčku
1 polévková lžíce Hořčice
1 ks Limetka
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
80 ml Smetana 12% (konzumní)
Na ozdobu
40 g Kaviár
5 g Kopr čerstvý
Tagliolini s marinovaným lososem
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 694 kcal
Kilojoule 2 905kJ
22% Sacharidy 79 g
30% Tuky 23 g
49% Sodík 982 mg
77% Bílkoviny 43 g

Tagliolini s marinovaným lososem postup přípravy receptu:

1

Na nudličky nakrájíme lososa a vložíme do mísy se šťávou z limetky, solí, pepřem, koprem a 1 lžící olivového oleje. Dáme na 1 hodinu do lednice.

2

Z mouky, vajec a kaviáru zaděláme pružné těsto.

3

Plátky lososa osmažíme na pánvi 30 sekund z každé strany a uchováme v teple.

4

Na omáčku : Šleháme metličkou hořčici se smetanou, olivovým olejem a slupkou z limetky nakrájenou na tenounké plátky.

5

Vytvoříme pruhy z připraveného těsta a nakrájíme slabé nudle — tagliolini.

6

Tagliolini uvaříme ve vroucí osolené vodě „al dente", scedíme je tak, aby v nich zůstalo trošku vody a ochutíme je hořčicovou omáčkou. Těstoviny podáváme společně s ještě teplými plátky lososa. Ozdobíme kaviárem z lososa a snítkou kopru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept