Recept

Tagliatelle s cuketou a mušlemi

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 27074
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Na těstoviny
400 g Těstoviny Tagliatelle
Na omáčku
150 g Chřest bílý
200 g Cuketa
1 kávová lžička Máslo čerstvé
250 g Mušle slávky
6 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
40 g Šalotka
5 g Sůl
100 ml Víno bílé
10 g Zázvor mletý
Tagliatelle s cuketou a mušlemi
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 572 kcal
Kilojoule 2 391kJ
23% Sacharidy 82 g
20% Tuky 15 g
41% Sodík 811 mg
39% Bílkoviny 22 g

Tagliatelle s cuketou a mušlemi postup přípravy receptu:

1

Polovinu nakrájené šalotky osmažíme na pánvi s olejem. Přidáme maso z mušlí nakrájené na kostičky, podlijeme vínem a počkáme, až se odpaří. Vše přendáme do jiné nádoby a uchováme teplé.

2

V téže pánvi na másle osmažíme druhou polovinu šalotky, vložíme chřest a na plátky nakrájené cukety, pod pokličkou podusíme 10 minut, občas přilijeme malé množství teplé vody.

3

Smícháme obě směsi (zeleninu a mušle), osolíme a posypeme zázvorem. Těstoviny uvaříme „al dente" a chvíli prohřejeme s omáčkou. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept