Recept

Agnototti plněné perličkou a husími játry na víně

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 27102

Ingredience

Na těsto
300 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
2 ks Vejce slepičí
Na náplň
60 g Celer řapíkatý
50 g Cibule
200 g Játra husí
50 g Mrkev kořen
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
350 g Perlička
5 g Sůl
100 ml Víno Marsala
100 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 639 kcal
Kilojoule 2 673kJ
18% Sacharidy 63 g
63% Tuky 47 g
61% Sodík 1 g
81% Bílkoviny 45 g

Agnototti plněné perličkou a husími játry na víně postup přípravy receptu:

1

Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme 20 minut odpočinout. Perličku kuchyňsky očistíme a nakrájíme na 4 díly. Cibuli, celer a mrkev nakrájíme nadrobno a podusíme na oleji; přidáme perličku. Podusíme 5 minut a podlijeme vínem. Vaříme dalších 7-8 minut, přitom podléváme vroucím vývarem. Vyjmeme perličku, oddělíme maso a nožem ho nadrobno nakrájíme.

2

Játra nakrájíme a nasucho opečeme na teflonové pánvi, osušíme je, nakrájíme na malé kostičky a přidáme k perličce. Omáčku z perličky přecedíme přes síto a uvařenou zeleninu přidáme k masu, náplň promícháme, osolíme, opepříme a z těsta vyválíme slabý plát.

3

Jednu polovinu poklademe kopečky náplně, druhou přeložíme přes ni. Kulatým vykrajovátkem s obloučky utvoříme agnolotti a uvaříme je v osolené vodě. Scedíme je, ochutíme přecezenou masovou šťávou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept