Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27115

Ingredience

Na těsto
250 g Mouka pohanková
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
Na náplň
40 g Cibule
250 g Kapusta hlávková
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 g Muškátový oříšek
20 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
125 ml Smetana 12% (konzumní)
1 polévková lžíce Sýr Parmezán
5 g Sůl
Na omáčku
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
10 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 761 kcal
Kilojoule 3 186kJ
29% Sacharidy 104 g
37% Tuky 28 g
68% Sodík 1 g
43% Bílkoviny 24 g

Fagottini se špekem postup přípravy receptu:

1

Kapustu rychle spaříme ve vroucí vodě. Na másle osmažíme cibuli, přidáme špek a kapustu, posypeme moukou, přilijeme smetanu a ochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem a parmezánem.Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut. Těsto vyválíme na plát. Nakrájíme na malé čtverečky. Do jejich středu dáme lžičku náplně, rohy navlhčíme a spojíme je, aby vznikly fagottini.

2

Fagottini uvaříme 4 minuty v osolené vodě a pak je krátce povaříme na pánvi s máslem a bylinkami. Podáváme posypané nastrouhaným parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept