Recept

Ravioli plněné řepou s mákem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 27119
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Na těsto
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Sůl
5 ks Vejce slepičí
Na náplň
500 g Červená řepa
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
3 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 ks Vejce slepičí
Na omáčku
1 polévková lžíce Mák mletý
100 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Strouhanka
1 polévková lžíce Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 887 kcal
Kilojoule 3 712kJ
30% Sacharidy 108 g
48% Tuky 36 g
71% Sodík 1 g
58% Bílkoviny 33 g

Ravioli plněné řepou s mákem postup přípravy receptu:

1

Řepu uvaříme. Oloupeme ji, nakrájíme na kostičky a propasírujeme.

2

Přidáme sůl, pepř, sýr, 1 vejce, důkladně promícháme. Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut.

3

Z těsta vyválíme pláty a vykrojíme kolečka. Do jejich středu dáme náplň, přeložíme na polovinu a konce přimáčkneme k sobě.

4

Ravioli vaříme v osolené vodě asi 2 minuty. Na pánvi rozpustíme máslo a přidáme těstoviny. Krátce je povaříme a přidáme strouhanku. Ravioli s červenou řepou podáváme posypané mákem a parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept