Recept

Červené fazole s rýží

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 27123
Kategorie: Maso

Ingredience

240 g Cibule
300 g Fazole červené
4 g Hřebíček
150 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
10 g Tymián čerstvý
300 g Vepřová uzená plec

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 978 kcal
Kilojoule 4 092kJ
32% Sacharidy 115 g
57% Tuky 43 g
37% Sodík 737 mg
62% Bílkoviny 35 g

Červené fazole s rýží postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a rozčtvrtíme, prošpikujeme hřebíčkem.

2

Přes noc namočené fazole slijeme, přendáme do velkého hrnce, přidáme cibuli, tymián a pepř. Zalijeme studenou vodou a uvedeme k varu.

3

Fazole vaříme 90 minut.

4

Po uvaření vyjmeme tymián a hřebíček. Vodu slijeme a odstavíme stranou.

5

Rozehřejeme si máslo, přidáme rýži a dobře promícháme. Zalijeme vodou z fazolí a přiklopené necháme vařit.

6

K takřka uvařené rýži přisypeme fazole s cibulí a pokrájené maso. Osolíme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept